Een moment geduld aub...
MENU

Voedselveiligheid (groep 1)

  • Maandag 04 maart 2019
    De bijeenkomst is van 14:30 tot 15:30 uur. Deze cursus wordt ook gegeven op 6 maart. Als dit voor jou beter uitkomt, gelieve dan het inschrijfformulier bij “Voedselveiligheid (groep 2)” in te vullen.
    gratis
    Michelle Cavanagh
    14:30 - 15:30
    SWOVE, Burgemeester van Hoofflaan 70, 5503 BR Veldhoven
    Deze cursus is bestemd voor vrijwilligers van de Maaltijdservice van SWOVE.
    (12 inschrijvingen)

Korte inhoud:
hygiënisch groente snijden Volgens de warenwet moet iedereen, die voedsel(pakketten) bezorgt bij b.v. bejaarden, de veiligheid van het voedsel waarborgen c.q. infecties door besmet voedsel voorkomen.
Een deskundige van GGD Brabant-Zuidoost geeft in verband hiermee uitleg over:
▸ regelgeving;
▸ HACCP (risico-analyse en controlepunten);
▸ micro-organismen;
▸ persoonlijke (hand)hygiëne;
▸ belangrijke temperaturen en bewaartijden;
▸ voorbeelden van ziekten door besmet voedsel.

Inschrijven niet meer mogelijk

Mogen er foto's/films gemaakt worden? *
Wij respecteren de wet op de Privacy
* =verplicht invullen