Een moment geduld aub...
MENU

Mindfulness, Liever sportief, Mentaal fit

 • Dinsdag 10 december 2019
  Gratis
  Ivonne Megens
  13:30 - 17:00
  Eikenburg 2, 5521HZ Eersel
  Deze cursus is bestemd voor Iedereen.
  (0 inschrijvingen)

**Mindfulness ** In deze workshop wordt uitgelegd waar mindfulness voor staat en kun je kennismaken met de diverse aandacht gerichte oefeningen die bij mindfulness gebruikt worden; bodyscan, kijk- en luistermeditaties en eenvoudige yogaoefeningen. Trek makkelijke kleren aan, neem een matje of slaapzak mee en eventueel een kussen en ervaar de effecten van mindfulness. De eenvoudige oefeningen kun je later thuis voortzetten en kunnen een gevoel van rust en balans geven.

Liever sportief
Ben je iemand die graag voor ontspanning gaat bewegen, bijvoorbeeld een stuk wandelen, bewegen op muziek, fietsen dan kun je bij deze workshop gezellig met anderen in actie komen. Afhankelijk van het weer zullen we binnen of buiten diverse sportieve activiteiten organiseren. Trek makkelijke schoenen en kleren aan en laat je sportief verrassen.

Mentaal Fit
Vind je het soms lastig om voor jezelf op te komen, nee te zeggen als dat nodig is en de balans te vinden tussen stress en rust dan is deze workshop misschien wel iets voor jou. Merk je dat je soms last hebt van piekeren, negatieve gedachten, onrustig slapen, dan gaan we aan de slag met ‘anders leren denken’ wat een beter en vitaler gevoel geeft. Samen met de deelnemers kijken we in welke onderwerpen wij ons gaan verdiepen, zodat we mentaal fit de workshop weer verlaten.

Naam docent:
Ria van Dam

Inschrijven niet meer mogelijk

Mogen er foto's/films gemaakt worden? *
Wij respecteren de wet op de Privacy
* =verplicht invullen