Een moment geduld aub...
MENU

Basistraining Buurtbemiddeling

 • Vrijdag 10 januari 2020
  Basistraining Buurtbemiddeling bestaat uit 6 dagdelen: vrijdag 10 januari, zaterdag 11 januari en een verdiepingsdag op donderdag 23 januari
  € 300,-
  Frank Toonen
  09:30
  Hofnar 16, 5554 DA Valkenswaard
  Deze cursus is bestemd voor Vrijwilligers van projecten buurtbemiddeling.
  (11 inschrijvingen)

Op vrijdag 10 januari en zaterdag 11 januari organiseert Cordaad Welzijn de Basistraining Buurtbemiddeling. Op donderdag 23 januari is er een verdiepingsdag. De gehele training neemt dus 6 dagdelen in beslag. De bijeenkomsten duren van 9:30-16:00 uur. De tariningen worden gegeven in Valkenswaard. De gecertificeerde Basistraining Buurtbemiddeling is o.a. geschreven uit ervaring die in de praktijk is opgedaan als projectleider buurtbemiddeling en buurtbemiddelaar. De trainer is zelf een getrainde mediator en is tijdens de training voornamelijk praktijkgericht. (plus alle voorbeelden en rollenspellen zijn echt gebeurt) De inhoud en doelstelling van deze training is gebaseerd op de criteria uit de kwaliteitstoets basistraining vrijwilligers buurtbemiddeling van het CCV. Elke bemiddelaar krijgt vooraf een (digitale) trainingsmap toegestuurd om alvast met de materie bekend te raken. In deze map staat de nodige theorie en achtergrondinformatie beschreven. Aan de theorie worden in de training oefeningen gekoppeld. De opbouw van de training is er op gericht dat minimaal de helft van de tijd met oefenen wordt doorgebracht.

Aanmelding kan via www.cursushuys.nl De kosten bedragen € 300,- per deelnemers, inclusief de lunches op de trainingsdagen. De training wordt gegeven in Valkenswaard.

Inschrijven niet meer mogelijk

Mogen er foto's/films gemaakt worden? *
Wij respecteren de wet op de Privacy
* =verplicht invullen