Een moment geduld aub...
MENU

Fotograferen met je mobiel

 • Dinsdag 03 maart 2020
  De bijeenkomst is van 13:30 tot 16:30 uur.
  Gratis
  Marlon Korsten
  13:30
  locatie volgt, 5591 HM Heeze
  (9 inschrijvingen)

In het kader van ondersteuning van vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers organiseert de Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende, onderdeel van Cordaad Welzijn, de komende periode een aantal cursussen voor vrijwilligers.

Eén van de workshops die we organiseren is “Fotograferen met je mobiel”. Je maakt kennis met de basis van fotograferen met je eigen telefoon. We besteden aandacht aan de volgende onderwerpen: Hoe kader je een goede foto? Hoe kun je licht in je voordeel gebruiken? Wat doen verschillende perspectieven met een onderwerp? Hoe kun je goed gebruik maken van de achtergrond? Deze workshop kan jou helpen bij het maken van leuke(re) foto’s van jouw vrijwilligerswerk en de organisatie waar jij actief bent, bijvoorbeeld om te gebruiken op social media, maar zie deze workshop ook als een klein cadeautje voor jezelf, want dan leer je ook voor jezelf om leuke(r)e foto’s te maken als herinnering aan bijvoorbeeld vakantie. De workshop Fotograferen met je mobiel wordt verzorgd door Melvin van Liebergen van L-Mount Media.

Deze workshop vindt plaats op 3 maart van 13.30u tot 16.30u in Heeze -Leende ( locatie volgt). Deelname is gratis. Aanmelden voor deze workshop kan via www.cursushuys.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marlon Korsten, 06-20372237.

Inschrijven niet meer mogelijk

Mogen er foto's/films gemaakt worden? *
Wij respecteren de wet op de Privacy
* =verplicht invullen