Een moment geduld aub...
MENU

Lezing Domotica

 • Maandag 26 oktober 2020
  19:30 - 21:30 uur
  Gratis
  Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende
  19:30
  Dorpstraat , 5595 Leende
  Deze cursus is bestemd voor mantelzorgers uit Heeze-Leende.
  (5 inschrijvingen)

Naarmate u ouder wordt, nemen uw fysieke (lichamelijke) en soms ook uw cognitieve vermogens af. De verschijnselen die horen bij het proces van ouder worden treden bij ieder mens op.

Domotica zal nu en in de toekomst een belangrijke rol spelen in de woon- en leefomgeving op het gebied van Comfortabel-, Veilig- en Zorgeloos wonen.

Zo kan er bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van bewegingsmelders, deur en raam sensoren, alarmhorloges, alarmdruppels (GPS) alarmknoppen, om zo het een en ander in de gaten te kunnen houden. Maar denk bijvoorbeeld ook aan licht sensoren, een slimme deurbel, automatisch sluitende gordijnen, automatische verlichting of een persoonlijke assistent in de vorm van de Google Home of Alexa.

Alle denkbare oplossingen, toepassingen en combinaties zijn mogelijk. Dit alles kan eventueel afgestemd worden met de familie, mantelzorger(s), de wijkverpleegkundige, de alarmcentrale of met andere professionals. Robin Smith van SMITH Senioren Service zal in een lezing op 26 okt a.s. een toelichting geven over de verschillende mogelijkheden en toepassingen.

Deze lezing zal gehouden worden volgens de maatregelen vanuit het RIVM.

Voor meer informatie over de bijeenkomst kunt u mailen naar steunpuntmantelzorghl@cordaadwelzijn.nl of bellen naar: 06-51861354, bereikbaar van maandag t/m donderdag.

In het kort:

Voor wie: mantelzorgers uit gemeente Heeze-Leende Waar: de Huiskamer in Leende, Dorpstraat 67 Leende. Wanneer 26 oktober Tijd 19:30-21:30 uur Deelname: Gratis

Inschrijven niet meer mogelijk

Mogen er foto's/films gemaakt worden? *
Wij respecteren de wet op de Privacy
* =verplicht invullen