Een moment geduld aub...
MENU

Basistraining Buurtbemiddeling

 • Vrijdag 06 november 2020
  Driedaagse basistraining voor vrijwillige buurtbemiddelaars!
  € 300,- inclusief koffie/thee/lunch
  Frank Toonen
  09:30
  Willemstraat 6, 5583ck Waalre
  Deze cursus is bestemd voor Vrijwilligers van projecten buurtbemiddeling.
  (0 inschrijvingen)

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 november organiseert Cordaad Welzijn de Basistraining Buurtbemiddeling. De training wordt gegevens door Erik Feekes. Op vrijdag 11 december is er een verdiepingsdag. De gehele training neemt dus 6 dagdelen in beslag. De bijeenkomsten duren van 9:30-16:00 uur. De bijeenkomst vinden plaats in Veldhoven. De omstandigheden zijn “corona-proof”. Er is voldoende ruimte, ventilatie en desinfectie aanwezig.

De gecertificeerde Basistraining Buurtbemiddeling is o.a. geschreven uit ervaring die in de praktijk is opgedaan als projectleider buurtbemiddeling en buurtbemiddelaar. De trainer is zelf een getrainde mediator en is tijdens de training voornamelijk praktijkgericht. (plus alle voorbeelden en rollenspellen zijn echt gebeurt) De inhoud en doelstelling van deze training is gebaseerd op de criteria uit de kwaliteitstoets basistraining vrijwilligers buurtbemiddeling van het CCV. Elke bemiddelaar krijgt vooraf een (digitale) trainingsmap toegestuurd om alvast met de materie bekend te raken. In deze map staat de nodige theorie en achtergrondinformatie beschreven. Aan de theorie worden in de training oefeningen gekoppeld. De opbouw van de training is er op gericht dat minimaal de helft van de tijd met oefenen wordt doorgebracht.

De kosten bedragen € 300,- per deelnemers, inclusief de lunches op de trainingsdagen. De training wordt gegeven in Veldhoven. Heb je vragen? Neem contact op en stuur een berichtje van franktoonen@cordaadwelzijn.nl

Inschrijven (nog 12 plaatsen vrij)

Mogen er foto's/films gemaakt worden? *
Wij respecteren de wet op de Privacy
* =verplicht invullen