Een moment geduld aub...
MENU

Lezing over de Zorgverzekering ( digitaal)

 • Dinsdag 01 december 2020
  deze bijeenkomst wordt via een link gestreamd zodat deze vanuit thuis gevolgd kan worden
  Gratis
  Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende
  19:30
  Online, 0000 AA Online
  Deze cursus is bestemd voor mantelzorgers uit Heeze-Leende.
  (3 inschrijvingen)

Mantelzorgondersteuning in de zorgverzekering 2021 ?

Halverwege november 2020 presenteren de Zorgverzekeraars hun nieuwe polissen en voorwaarden voor 2021. Het is altijd een heel gepuzzel om de juiste verzekering te kiezen voor een zo laag mogelijke premie, die past bij uw situatie. Op dinsdag 1 december van 19.30 – 21.30 u, organiseert ’t Cursushuys , speciaal voor mantelzorgers een voorlichting over Mantelzorgondersteuning in de Zorgverzekering.

Mantelzorgmakelaar Monique Slijkhuis geeft voorlichting over de zorgverzekering en de mogelijkheden die er zijn voor de mantelzorger. Zij zal uitvoerig ingaan op de basisverzekering en ook op de mogelijkheden in de aanvullende pakketten. Ook geeft ze informatie en tips over hoe je een goede afweging kunt maken om te komen tot een passend en zo voordelig mogelijk pakket voor jouw situatie.

Let op dit betreft de digitale versie van de lezing. Wilt u liever deelnemen aan de lezing op locatie? Kijk dan in de agenda voor de variant op locatie. Deze lezing zal plaatsvinden volgens de maatregelen van het RIVM

Na opgave volgt de link om de bijeenkomst digitaal te kunnen volgen.

Inschrijven (nog 97 plaatsen vrij)

Mogen er foto's/films gemaakt worden? *
Wij respecteren de wet op de Privacy
* =verplicht invullen