Een moment geduld aub...
MENU

Lezing Nederlandse Vereniging voor Vrijwillige Euthanasie, NVVE

 • Woensdag 23 december 2020
  de lezing zal tot ongeveer 21:30 uur duren.
  Gratis
  Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende
  19:30
  Schoolstraat 48, 5591 HM Heeze
  Deze cursus is bestemd voor mantelzorgers uit Heeze-Leende.
  (0 inschrijvingen)

Op 23 december van 19.30 tot 21.30 uur organiseert Cordaad Welzijn een lezing over euthanasie. Deze vindt plaats in Dorpshuis ’t Perron en wordt verzorgd door de Nederlandse Vereniging voor Vrijwillige Levenseinde, NVVE.

Denken, praten en beslissen over de laatste levensfase is niet eenvoudig. Het liefst schuiven we de dood ver voor ons uit. Aan de andere kant willen we graag de regie zo lang mogelijk in eigen hand houden. Maar dat kan alleen als we tijdig nadenken over wat we wel en niet willen en hierover praten met onze (huis)arts en naasten. Om keuzes te maken en beslissingen te nemen, moet je weten wat kan en wat niet en wat dokters en zorgverleners kunnen doen met jouw wensen en welke wetten en regels belangrijk zijn. Tijdens deze lezing wordt onder meer aandacht besteed aan de (on)mogelijkheden van euthanasie en de rol van wilsverklaringen.

Deze bijeenkomst vind plaats volgens de richtlijnen van het RIVM.

Voor informatie kun je bellen of mailen met de coördinator van het Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende, Björn Roos : 06-51 86 13 54 of bjornroos@cordaadwelzijn.nl

Inschrijven (nog 20 plaatsen vrij)

Mogen er foto's/films gemaakt worden? *
Wij respecteren de wet op de Privacy
* =verplicht invullen