Een moment geduld aub...
MENU

En wat..... als de mantelzorger wegvalt?

Het ‘vak’ van mantelzorger kent vele kanten. Je rolt er geheel ongevraagd in en het kan een groot deel van je tijd of leven opslokken. Daarnaast ben je ook nog gewoon mens en het zorgen voor jezelf laat vaak te wensen over.
Je partner, familielid, vriend of misschien je buurman redt het niet zonder jou. En wat als je als mantelzorger zelf wegvalt? Wie is er dan om de zorg van je over te nemen?
Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden voor wanneer deze situatie zich voor zou doen. De bijeenkomst vindt plaats op woensdagochtend 10 november van 10:00 – 12:00 uur in Dorpshuis Valentijn in Sterksel, Valentijn 3 in Sterksel en wordt verzorgd door wijkverpleegkundige Annemarie Meister van Zuidzorg.

Voor meer informatie over de bijeenkomst kun je mailen naar steunpuntmantelzorghl@cordaadwelzijn.nl of bellen naar: 06-51861354, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag.

In het kort.

Voor wie: mantelzorgers uit gemeente Heeze-Leende Waar: Dorpshuis Velentijn, Valentijn 3 in Sterksel Wanneer: woensdag 10 november 2021 Tijd: 10:00 – 12:00 uur Deelname: gratis

Inschrijven (nog 20 plaatsen vrij)

Mogen er foto's/films gemaakt worden? *
Wij respecteren de wet op de Privacy
* =verplicht invullen